Dear visitor, welcome to Inside VolleyCountry. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
Favourite Team: Jastrzębski Węgiel, Iran, Bulgaria, France
Favourite Players: Kadziewicz, Marouf, Ghafour, N'Gapeth, Nikolov, Gholami, Ghaemi
Fucking hell...niech Cie piekło pochłonie, Lopez![]()
Feliciano Lopez defeated Łukasz Kubout after a dramatic 5-setter.
Thank you Łukasz for this exciting week, you gave us so many emotions, too bad you didn't make it to the quaterfinal, but anyway you were great! Thank you serve & volley master![]()
Favourite Team: Poland NT, Resovia Rzeszów
Favourite Players: Georgy Grozer,Michał Winiarski,Bartosz Kurek,Dante,Leandro Vissotto,Kasia Skowrońska-Dolata
Dalej lubisz Lopeza?Fucking hell...niech Cie piekło pochłonie, Lopez![]()
Thank you Łukasz for this exciting week, you gave us so many emotions, too bad you didn't make it to the quaterfinal, but anyway you were great! Thank you serve & volley master![]()
Favourite Players: Kadziewicz, Marouf, Ghafour, N'Gapeth, Nikolov, Gholami, Ghaemi
Jestem stała w uczuciach
Dalej lubisz Lopeza?Fucking hell...niech Cie piekło pochłonie, Lopez![]()
![]()
Łączę się z wami we łzach dziewczyny... ale głowa do góry laski, Łukasz pokazał, że nie będzie Hiszpan Polaka lał ot tak...zostawił naprawdę bardzo dobre wrażenie, pokazał kawał wyśmienitego tenisa. Słyszałam, że jeden z gości z BBC powiedział, że Łukasz gra najsolidniejszy tenis turniejuDobra...a teraz Feliciano!!!
Stop comlaining
Łączę się z wami we łzach dziewczyny... ale głowa do góry laski, Łukasz pokazał, że nie będzie Hiszpan Polaka lał ot tak...zostawił naprawdę bardzo dobre wrażenie, pokazał kawał wyśmienitego tenisa. Słyszałam, że jeden z gości z BBC powiedział, że Łukasz gra najsolidniejszy tenis turniejuDobra...a teraz Feliciano!!!
Đây là diễn đàn quốc tế, xin vui lòng viết bằng tiếng Anh![]()
![]()
Favourite Team: Polish NT,Cuba NT, Chemik Police, Budowlani Lodz 2010-12, Muszynianka 2005-2010, Scavolini Pesaro, RC Cannes, Uralochka
Favourite Players: 1 K.SKOWRONSKA, 2 M.Zenik, 4 I.Belcik, 5 M.Sliwa, 7 M.Glinka, 8.D.Swieniewicz, 9 A.Mroz, 10 J.MIREK, 11 S.Pycia, 13 M.Rosner, 14 M.Liktoras, 16 A.Przybysz...and many others
Jasne, bo ranking w żadnym wypadku nie oddaje faktycznych możliwości tenisisty. To co się teraz dzieje z WTA...Boże...widzisz i nie grzmisz. Nawiązała się tu już kiedyś rozmowa o Woźniackiej przy okazji RG, ten jej moonballing, skrajnie defensywny styl gry, totalna pasywność...z niej jest taka liderka, jak ze mnie 2-metrowy siatkarz o zasięgu 390 w ataku.
Who is your favourite to win Wimbledon this year? (both men & women)
Yeah, but even if Caroline would win a Grand Slam title...she would be poor leader anyway...at least to me. I really can't stand the way she plays...always on the middle, freakin' moonballing, almost no offensive skills...'cause to me it's also about the style of the game...for example Jelena Janković...she was the leader of rank as well...she hasn't won gs title yet, but if I had to choose between Wozniacki and Janković, I would definitely choose Jelena, simply because it's not painful to watch her game.
Jasne, bo ranking w żadnym wypadku nie oddaje faktycznych możliwości tenisisty. To co się teraz dzieje z WTA...Boże...widzisz i nie grzmisz. Nawiązała się tu już kiedyś rozmowa o Woźniackiej przy okazji RG, ten jej moonballing, skrajnie defensywny styl gry, totalna pasywność...z niej jest taka liderka, jak ze mnie 2-metrowy siatkarz o zasięgu 390 w ataku.
Who is your favourite to win Wimbledon this year? (both men & women)
To prawda, dla mnie liderka światowego rankingu bez wygranego wielkiego szlema nie jest rzeczywistą liderką; bo uciułać sobie punkty na jakichś tam turniejach z cyklu WTA(np. w przypadku Woźniackiej w Kopenhadze, czy Brukseli gdzie nie grało żadne znane nazwisko z pierwszej dziesiątki praktycznie) to i ja bym mogła.
In english now: Number one without win in Grand Slams is not number one. Wozniacki can win in little tournaments like Brussels, or Copenhagen, but she will never be number one without Grand Slam. I still waiting for her victory in Wimbledon, or Australian Open maybe, but I'm waiting a little long.
Hmm... I think, that in men category can win Federer, but I see that he has a little problem with Youzhny...![]()
Just not Nadal, please, it's boring... I am a big fan of Djokovic, so I hope, that he will win Wimbledon and he will be a new number 1.
In women category... Azarenka, I hope(I love her, so I want her to win), maybe Kvitova(she's great, too), Lisicki...
Favourite Team: Eczacıbaşı VitrA, Foppapedretti Bergamo, BKS Bielsko-Biała, Poland, Croatia
Favourite Players: MAJA POLJAK, Małgorzata Glinka, Jelena Nikolic, Neslihan Demir, Gözde & Özge Kırdar, Francesca Piccinini, Valentina Arrighetti, Angelina Grün
I hope, that Djokovic and Azarenka will win Wimbledon.
Favourite Team: Polish NT,Cuba NT, Chemik Police, Budowlani Lodz 2010-12, Muszynianka 2005-2010, Scavolini Pesaro, RC Cannes, Uralochka
Favourite Players: 1 K.SKOWRONSKA, 2 M.Zenik, 4 I.Belcik, 5 M.Sliwa, 7 M.Glinka, 8.D.Swieniewicz, 9 A.Mroz, 10 J.MIREK, 11 S.Pycia, 13 M.Rosner, 14 M.Liktoras, 16 A.Przybysz...and many others
Czesc Ojla, jestem slowakiem ale moja prababcia byla Polka...ale ja nie wiedzalem ani slowa po polsku...az tylko dzieki netu i rep.net nauczylem sie, ale glownie o sporcie...choc rozumiem lepiej niz piszem i rozmawiamHello TomCongrats to Slovaks! I'm also glad Dominka defeated Woniazcki
Hey, Ty jesteś Polakiem mieszkającym na Słowacji, czy Słowakiem dobrze rozumiejącym/mówiącym/piszącym po polsku?
![]()
Czesc Ojla, jestem slowakiem ale moja prababcia byla Polka...ale ja nie wiedzalem ani slowa po polsku...az tylko dzieki netu i rep.net nauczylem sie, ale glownie o sporcie...choc rozumiem lepiej niz piszem i rozmawiamHello TomCongrats to Slovaks! I'm also glad Dominka defeated Woniazcki
Hey, Ty jesteś Polakiem mieszkającym na Słowacji, czy Słowakiem dobrze rozumiejącym/mówiącym/piszącym po polsku?
![]()
no i dzieki, ja tez trzymalem kciuki za Lukasza, no szkoda
![]()
teraz po angielsku - my favoorite playr is Roger, so i hopeand in women i dont know really, it could be everyone now when Williams are out, maybe yelling Masha, maybe Peta Kvitova, maybe Dominika
![]()
Dobry polski, dobry
![]()
no i dzieki, ja tez trzymalem kciuki za Lukasza, no szkoda
![]()
teraz po angielsku - my favoorite playr is Roger, so i hopeand in women i dont know really, it could be everyone now when Williams are out, maybe yelling Masha, maybe Peta Kvitova, maybe Dominika
![]()